Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, οι μαθητές και μαθήτριες του Ομίλου Δημοσιογραφίας των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη επισκέφθηκαν τον Πολυχώρο των Εκδόσεων "Μεταίχμιο" και ως μικροί δημοσιογράφοι παρακολούθησαν το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: "Φτιάξε το δικό σου βιβλίο: Τόσα βιβλία, τόσο διαφορετικά!".

Τι κάνει τα βιβλία ξεχωριστά; Πόσες μορφές άλλαξαν τα βιβλία από τη γέννησή τους μέχρι σήμερα και πόσο διέφεραν αυτές μεταξύ τους; Οι μαθητές συμμετείχαν σε ένα κυνήγι κρυμμένων και… παράξενων βιβλίων. Μέσα από παιχνίδια έρευνας και ανακάλυψης, τα παιδιά γνώρισαν βιβλία με διαφορετικά θέματα, για διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικών εποχών και από διαφορετικά μέρη του κόσμου, «άκουσαν» τα βιβλία και αποκωδικοποίησαν στοιχεία που ξεπηδούσαν μέσα από τις πολλαπλές μορφές που αυτά μπορούσαν να πάρουν. Τα πιο ιδιαίτερα βιβλία, όμως, δεν είχαν ακόμη εκδοθεί! Τα παιδιά πειραματίστηκαν ελεύθερα με θέματα και υλικά και ξεκίνησαν να δημιουργούν βιβλία, με φαντασία και τη δική τους μοναδική πινελιά. Η δράση, όμως, δεν τελείωσε εκεί. Συνεχίστηκε με δραστηριότητες στην συνάντηση του Ομίλου Δημοσιογραφίας που διεξήχθη την ίδια ημέρα όπου τα παιδιά συνέχισαν με τη δημιουργία των δικών τους βιβλίων με τα οποία πρόκειται να συμμετάσχουν μετέπειτα σε σχετικό διαγωνισμό των Εκδόσεων.

View the embedded image gallery online at:
https://lampiri-schools.gr/blog#sigProId90f81be257

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, οι μαθητές του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη έλαβαν μέρος στη μαθητική παρέλαση. Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές αλλά και στους γυμναστές εκπαιδευτικούς τους.

View the embedded image gallery online at:
https://lampiri-schools.gr/blog#sigProId57e4a59a6f

Η οικολογική αγωγή και η διαμόρφωση οικολογικής συνείδησης στους μαθητές μας είναι πρωταρχικής σημασίας για το σχολείο μας, καθώς συμβάλλει στη δημιουργία υπεύθυνων και κοινωνικά ενεργών πολιτών. Μέσα από συλλογική δουλειά και με την κατεύθυνση των νηπιαγωγών, οι μαθητές και μαθήτριες του Προνηπιαγωγείου έκαναν το χώρο του σχολείου μας ακόμη πιο πράσινο, φυτεύοντας πολύχρωμα λουλούδια σε ελαστικά προς ανακύκλωση. Πριν τα φυτέψουν όμως, φρόντισαν να τα μεταμορφώσουν σε γατάκια, σκιουράκια και πασχαλίτσες! Οικολογία και δημιουργία για έναν καλύτερο κόσμο! Δείτε τις φωτογραφίες των μαθητών μας!

Στο Προνηπιαγωγείο συζητούμε για το ρόλο της διατροφής στην υγιή διαβίωση. Οι μαθητές και οι μαθήτριες των τάξεων του Προνηπιαγωγείου υποδέχτηκαν στη βιβλιοθήκη του Νηπιαγωγείου μας τον κλινικό διατροφολόγο – διαιτολόγο και συγγραφέα του βιβλίου «Πρακτικός Οδηγός Αθλητικής Διατροφής», Νίκο Καφετζόπουλο, από τον οποίο πήραν συνέντευξη έχοντας ερευνήσει και ετοιμάσει τις δικές τους ερωτήσεις αναφορικά με τη διατροφή και τη σημασία της στην υγιή διαβίωση.

Διαβάστε περισσότερα!

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, οι μαθητές και μαθήτριες του Ομίλου Δημοσιογραφίας των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) ανέπτυξαν ένα σχέδιο εργασίας θεματική του οποίου αποτέλεσε μια από τις σπουδαιότερες γυναίκες που υπήρξαν ποτέ, η Marie Curie (Μαρί Κιουρί - Επιστήμονας που ανακάλυψε τη ραδιενέργεια και κέρδισε δύο βραβεί νόμπελ). Οι μαθητές αναζήτησαν και συνέλεξαν πληροφορίες αναφορικά με τη ζωή και το έργο της καθώς και για την σπουδαιότητά του. Το σχέδιο εργασίας ολοκληρώθηκε με μια δραματοποίηση των σημαντικότερων γεγονότων της ζωής της Marie Curie με τις μαθήτριες του Ομίλου να την υποδύονται ντυμένες με ρούχα και αξεσουάρ που να θυμίζουν παλιά εποχή.

View the embedded image gallery online at:
https://lampiri-schools.gr/blog#sigProId6c329c52ed

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαρτίου, οι μαθητές και μαθήτριες του Παιδικού Σταθμού, του Νηπιαγωγείου καθώς και του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 παρουσίασαν παραδοσιακά χορευτικά μεταφέροντας συνειρμικά τους θεατές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Τους χορούς επιμελήθηκαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Παναγιώτης Τζαφερίδης και Στεφανία Μπέμπη.

View the embedded image gallery online at:
https://lampiri-schools.gr/blog#sigProIdcbc52579ef

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, οι μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ Δημοτικού των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΟΑΚΑ και να υλοποιήσουν ένα πρόγραμμα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων υπό τη συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών.

Oι μαθητές και μαθήτριες του Ομίλου Δημοσιογραφίας των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη ανέπτυξαν ένα σχέδιο εργασίας με θέμα τις Απόκριες. Αναζήτησαν και συνέλεξαν πληροφορίες αναφορικά με τα ποικίλα αποκριάτικα έθιμα που υπάρχουν ανά τον κόσμο καθώς επίσης διάβασαν την ιστορία του Αρλεκίνου με βάση την οποία δημιούργησαν ανά ομάδες τις δικές τους εικονογραφημένες ιστορίες (κόμικ).

View the embedded image gallery online at:
https://lampiri-schools.gr/blog#sigProIdb19058863e

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, οι μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Δημοτικού των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη στα πλαίσια του μαθήματος της Ευέλικτης Ζώνης, έμαθαν για τα έθιμα και τις παραδόσεις της αποκριάς και διασκέδασαν κατασκευάζοντας τις δικές τους αποκριάτικες μάσκες. Επιπλέον, οι παραδόσεις της Καθαρής Δευτέρας ζωντάνεψαν με την κατασκευή των δικών τους χαρταετών.

View the embedded image gallery online at:
https://lampiri-schools.gr/blog#sigProId7d67d928bc

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, οι μαθητές και μαθήτριες του Ομίλου Δημοσιογραφίας των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού - Bullying (6 Μαρτίου) ανέπτυξαν ένα σχέδιο εργασίας. Έψαξαν και βρήκαν πληροφορίες αναφορικά με το τι είναι η σχολική βία και ο εκφοβισμός, ποιες είναι οι μορφές της/ του (σωματική βία, λεκτική βία, συναισθηματική - ψυχολογική βία, κοινωνικός αποκλεισμός, ηλεκτρονική βία), πώς εκδηλώνεται στο σχολείο, καθώς και για το τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Συνέλεξαν, παράλληλα, σχετικές φωτογραφίες με τις οποίες δημιούργησαν τις δικές τους αφίσες τις οποίες συμπλήρωσαν με σλόγκαν και συνθήματα κατά του σχολικού εκφοβισμού.

View the embedded image gallery online at:
https://lampiri-schools.gr/blog#sigProId4207ac1474

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, οι μαθητές και μαθήτριες της Β΄ Δημοτικού των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη επισκέφθηκαν την «Τροφούπολη», έναν πρότυπο παιδότοπο όπου παρακολούθησαν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα τη διατροφή. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση έμαθαν τα πάντα αναφορικά με τις υγιεινές και τις ανθυγιεινές τροφές, για το τι μας προσφέρουν στον οργανισμό, για το πόσο συχνά πρέπει να τις τρώμε και γενικά για το πώς και γιατί πρέπει να τρεφόμαστε σωστά. Οι ήρωες της «Τροφούπολης» ήρθαν ο καθένας με το δικό του εκπαιδευτικό θεματικό παιχνίδι για κάθε κατηγορία τροφίμων. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με αποκορύφωμα το μαγικό ταξίδι στο τροφο – διάστημα ανάμεσα στους πλανήτες του «Τρίκακου» (μάγου των ανθυγιεινών τροφών) και της «Καλής Τροφένιας» (καλής νεράιδας της υγιεινής διατροφής). Το υπέροχο αυτό ατμοσφαιρικό ταξίδι στην «Τροφούπολη» θα τα παιδιά θα θυμούνται για πολύ καιρό…

View the embedded image gallery online at:
https://lampiri-schools.gr/blog#sigProId94b94321ed

Tην Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Δημοτικού των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη επισκέφθηκαν το κέντρο «Δρω» στην Πλάκα, έναν χώρο βιωματικών δραστηριοτήτων, και παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Σιτάρι & Ψωμί». Τα παιδιά άλεσαν το σιτάρι, ζύμωσαν και συμμετείχαν ενεργά στην παραδοσιακή διαδικασία δημιουργίας του ψωμιού.

View the embedded image gallery online at:
https://lampiri-schools.gr/blog#sigProIdd4099730aa

Με μεγάλη μας χαρά και τιμή σας ανακοινώνουμε ότι η μαθήτρια του Δ΄2 τμήματος, Έλενα Μπεκατώρου, στα πλαίσια του Ομίλου Δημοσιογραφίας των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη, συμμετείχε στον διαγωνισμό «Στείλε γράμμα στον αγαπημένο σου συγγραφέα» των εκδόσεων "ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ" και κέρδισε βιβλία των εκδόσεων.

Η μαθήτρια έγραψε ένα υπέροχο πραγματικά γράμμα προς τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων, κ. Ευγένιο Τριβιζά, και το γράμμα της ήταν ένα από τα πέντε (5) καλύτερα που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον διαγωνισμό στάλθηκαν περισσότερα από 500 γράμματα!!!

View the embedded image gallery online at:
https://lampiri-schools.gr/blog#sigProIdd3f00774e8

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, οι μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Δημοτικού των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη επισκέφθηκαν το "Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή" στην Κηφισιά. Έχοντας ως αφορμή το μάθημα της Μελέτης του Περιβάλλοντος και τη διδακτέα ύλη της τρέχουσας περιόδου, τα παιδιά του Γ΄1 είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα «Τα Ζώα της Θάλασσας» και να εργαστούν σε θεματικές ενότητες αναφορικά με τη βιοποικιλότητα των ζώων της θάλασσας και τη διάκριση μεταξύ σπονδυλόζωων και ασπόνδυλων ζώων με παράλληλη παρατήρηση διάφορων οργανισμών. Επιπλέον, αποκόμισαν πληροφορίες για την επιβίωση ζώων της θάλασσας και τους μηχανισμούς επίθεσης και άμυνας που διαθέτει το κάθε είδος ενώ τέλος, παρατήρησαν τις βιτρίνες των απειλούμενων ειδών και ζωγράφισαν ένα ζώο της θάλασσας. Τα παιδιά του Γ΄2 από την άλλη πλευρά, παρακολούθησαν το πρόγραμμα «Φυτά και Έντομα» δουλεύοντας τις θεματικές ενότητες για τα είδη και τα περιβάλλοντα των φυτών (δένδρα, θάμνοι, πόες και πού ζουν) και τη χρήση τους στην καθημερινή ζωή. Με βιωματικό τρόπο προσέγγισαν τα μέρη του φυτού και παρατήρησαν με ειδικούς μεγεθυντικούς φακούς μία τεράστια ποικιλία εντόμων μαθαίνοντας ταυτόχρονα τα βασικά γνωρίσματά τους. Τέλος, διασκέδασαν ζωγραφίζοντας τα έντομα που τους κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον.

Την Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019, οι μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το μοναδικό θεματικό Μουσείο Φυσικής που λειτουργεί στην Αττική, το PLANET PHYSICS, και να πάρουν μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Φυσικής με τίτλο: «ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ». Είναι αλήθεια ότι οι μαγνήτες έλκουν όλα τα μέταλλα; Ότι μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους πόλους ενός μαγνήτη κόβοντάς τον στα δυο; Ή μήπως όχι; Τα μυστικά των μαγνητών αποκαλύφθηκαν ένα ένα μέσα από πειραματικές δραστηριότητες στους μικρούς μας ερευνητές και τους βοήθησαν να αφήσουν πίσω τους λανθασμένες - ή όπως τις λέμε στη φυσική εναλλακτικές- απόψεις και να ανακαλύψουν τι πραγματικά συμβαίνει στον «κόσμο» του Μαγνητισμού. Επίσης, διαπίστωσαν και τη «φιλική σχέση» του μαγνητισμού με τον ηλεκτρισμό. Πηνία, πυξίδες, μαγνήτες κ.ά. επιστρατεύθηκαν και τους αποκάλυψαν πώς από τον έναν φτάνουμε στον άλλο. Με διαδραστικό και βιωματικό τρόπο λύθηκαν όλες οι απορίες σχετικά με τις λειτουργίες και τη χρησιμότητα των μαγνητών ικανοποιώντας στο τέλος ακόμα και το πιο «ανήσυχο πνεύμα».

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, στα πλαίσια του μαθήματος της αγγλικής γλώσσας, οι μαθητές και μαθήτριες της Β' Δημοτικού των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να τραγουδήσουν και να παίξουν με τον κεντρικό ήρωα του βιβλίου των αγγλικών τους, Robbie Right. Let the fun begin!

Tην Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια ενημερωτική συνάντηση με θέμα τη φοίτηση στην Α’ τάξη του Δημοτικού κατά τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020.

Στα πλαίσια του μαθήματος της Μελέτης Περιβάλλοντος, οι μαθητές και μαθήτριες της Β΄ Δημοτικού των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη ανέπτυξαν ένα σχέδιο εργασίας με θέμα τα ζώα. Έψαξαν με μεγάλο ενδιαφέρον και βρήκαν πληροφορίες για τα αγαπημένα τους ζώα τις οποίες παρουσίασαν στους συμμαθητές τους. Μέσα από τη ζωγραφική και τη δημιουργία κολάζ έμαθαν να διακρίνουν τα ζώα σε διάφορες κατηγορίες αναλόγως με το πού ζουν, πώς αναπαράγονται, πώς μετακινούνται, τι τρώνε και πώς προστατεύονται από τους εχθρούς τους. Τέλος, δραματοποίησαν μέσα στην τάξη διάφορα ζώα που έχουν συναντήσει σε αγαπημένα παραμύθια ή μύθους, με σκοπό να κατανοήσουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά του κάθε ζώου.

View the embedded image gallery online at:
https://lampiri-schools.gr/blog#sigProId9752ae3209

Στα πλαίσια του μαθήματος της Ευέλικτης Ζώνης, οι μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Δημοτικού των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη ασχολήθηκαν με διάφορες δραστηριότητες σχετικά με το θέμα της υγιεινής διατροφής. Κατασκεύασαν τα δικά τους φρούτα και λαχανικά, έπαιξαν με σχετικές κάρτες, έφτιαξαν την πυραμίδα των τροφίμων, παρουσίασαν στους συμμαθητές τους τα υγιεινά πρωινά τους και τους προέτρεψαν να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. Τέλος, παρακολούθησαν οπτικοακουστικό υλικό σχετικό με το θέμα.

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, οι μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ Δημοτικού των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη επισκέφθηκαν τη Βουλή των Ελλήνων. Κατά την επίσκεψή τους αυτή, παρακολούθησαν εκπαιδευτικά βίντεο, σε ειδική αίθουσα, με θέμα την ιστορία του κτιρίου της Βουλής, τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της, καθώς και την αξία της Βουλής και της Δημοκρατίας. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν, επίσης, στην έκθεση της αίθουσας Ελευθερίου Βενιζέλου με θέμα "Ρήγας και Επανάσταση" ενώ, τέλος, επισκέφθηκαν την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής όπου είχαν την ευκαιρία να  παρακολουθήσουν για λίγα λεπτά τη συνεδρίαση που διεξαγόταν εκείνη τη στιγμή. Η επίσκεψη αυτή στο σύνολό της άφησε σε όλους τους μικρούς μας αυριανούς ενεργούς πολίτες τις καλύτερες εντυπώσεις.

Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019, η κα. Ανδριάνα Ζαρακέλη, καταξιωμένη δημοσιογράφος, επισκέφθηκε τον Όμιλο Δημοσιογραφίας των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη. Οι μαθητές και μαθήτριες του Ομίλου είχαν την ευκαιρία να της θέσουν τις ερωτήσεις τους, στις οποίες απάντησε με μεγάλη χαρά, ενώ η ίδια τους μίλησε για την έννοια της δημοσιογραφίας, για τα είδη της, για τα στοιχεία που διακρίνουν το ένα είδος από το άλλο, για τη δύναμη του καθενός, ενώ στο τέλος της συνάντησης με τις κατάλληλες οδηγίες της προσκεκλημένης δημοσιογράφου, τα παιδιά έγιναν μικροί παρουσιαστές και παρουσιάστριες και παρουσίασαν στους συμμαθητές τους δικά τους ειδησεογραφικά και μετεωρολογικά δελτία.

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, οι μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στη μαθητική δεντροφύτευση στη ΒΑ πλευρά της Πεντέλης που διοργάνωσε η δράση "Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον" σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού και τους Δήμους της ανατολικής πλευράς της Πεντέλης.

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, οι μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ρομποτικής - Προγραμματισμού: «Ταξίδι στο διάστημα». Τι γνωρίζουμε για το ηλιακό μας σύστημα; Πόσο εύκολο είναι να φτιάξουμε αποικία σ’ έναν άλλο πλανήτη; Με τη βοήθεια της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, οι μαθητές μας είχαν τη δυνατότητα να κατασκευάσουν ρομπότ από LEGO που τους βοήθησαν στην εξερεύνηση του διαστήματος και τα προγραμμάτισαν να ακολουθούν συγκεκριμένες εντολές. Ταυτόχρονα ανακάλυψαν τη δύναμη της συνεργασίας μέσα από διασκεδαστικές αποστολές. Χαρά και γνώση κυριάρχησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, αφήνοντας στο τέλος τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ικανοποιώντας, έτσι, τη δημιουργικότητα του κάθε «robo - child» ξεχωριστά.

Την Πέμπτη 24-01-2019, οι μαθητές και μαθήτριες της B΄ τάξης των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση «Το αγόρι με τη βαλίτσα» του Μάικ Κένι σε μετάφραση – διασκευή Ξένιας Καλογεροπούλου και σκηνοθεσία Ηλία Καρελλά. Το έργο αναφέρεται σε ένα νεαρό αγόρι, που ζει κάπου στη Μέση Ανατολή και φαντάζεται ταξίδια σαν του Σεβάχ του Θαλασσινού. Όταν ξεσπά πόλεμος, ο μικρός Ναζ ξεκινά το δικό του διαφορετικό ταξίδι. Διασχίζει ερήμους, βουνά και θάλασσες με μόνη συντροφιά την Κρίσια, ένα κορίτσι που έχει και αυτό τον ίδιο προορισμό, ώσπου να φτάσει στο Βερολίνο και να συναντήσει το μεγαλύτερο αδελφό του, έχοντας στη βαλίτσα του μοναδικό όπλο τις ιστορίες του. Το έργο έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα, με τρόπο συγκινητικό, αλλά και συχνά διασκεδαστικό. Μια διαφορετική περιπέτεια που θα συναρπάσει αλλά και θα προβληματίσει θεατές κάθε ηλικίας.