Καλώς Ορίσατε στο NEA

Ετήσια ενημερωτική συνάντηση με θέμα τη φοίτηση στην Α’ τάξη του Δημοτικού κατά τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020.

Tην Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια ενημερωτική συνάντηση με θέμα τη φοίτηση στην Α’ τάξη του Δημοτικού κατά τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020.

Η συνάντηση έχει ως στόχο την ενημέρωση των γονέων/ κηδεμόνων για το περιεχόμενο και τους στόχους του προγράμματος σπουδών της Α’ Δημοτικού, καθώς και τα προσφερόμενα ξενόγλωσσα μαθήματα, τις αθλητικές, μουσικές και εικαστικές δραστηριότητες. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου από τις δασκάλες της Α’ και Β’ τάξης, με τη συμμετοχή των καθηγητών ξένων γλωσσών και αθλητικών δραστηριοτήτων.

Η ενημέρωση απευθύνεται στους γονείς/ κηδεμόνες των μαθητών/ μαθητριών του Νηπιαγωγείου μας, ωστόσο, η συνάντηση είναι ανοιχτή και σε γονείς μαθητών/ μαθητριών όλων των βαθμίδων των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη, καθώς και άλλων σχολείων που επιθυμούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμά μας. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία των παιδιών.

Η παρουσία σας στη συνάντησή μας είναι ουσιαστικής σημασίας, καθώς η ολοκληρωμένη ενημέρωση όλων των μελών της σχολικής κοινότητας συμβάλλει ουσιαστικά στην ομαλή μετάβαση των παιδιών στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης.