Καλώς Ορίσατε στο ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Το Κολυμβητηριο Λαμπιρη

Η άθληση στο νερό είναι από τις πιο ευεργετικές δραστηριότητες που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος σε όλες τις ηλικίες. Τα ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη ασπάζονται αυτή τη φιλοσοφία, αποδεικνύοντάς το έμπρακτα λειτουργώντας ένα από τα πιο σύγχρονα, κλειστά, ιδιωτικά κολυμβητήρια στην Αθήνα.

Με δύο θερμαινόμενες πισίνες, διαφορετικών διαστάσεων με σταθερή θερμοκρασία, το κολυμβητήριο των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη φιλοξενεί μία σειρά από δραστηριότητες για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Εκτός από τα μαθήματα κολύμβησης που παραδίδονται για τα παιδιά κάθε ηλικίας που φοιτούν στα εκπαιδευτήριά μας, οι άρτια εκπαιδευμένοι προπονητές μας παραδίδουν μαθήματα βρεφικής κολύμβησης (baby swimming) με τη συνοδεία κηδεμόνα, κολύμβησης για μικρά παιδιά ηλικίας 3-7 ετών όπως επίσης για παιδιά και εφήβους έως 17 ετών.

Εκτός από τα παιδικά τμήματα, οι δραστηριότητες που φιλοξενεί το ιδιωτικό κολυμβητήριο Λαμπίρη αφορούν και ενήλικες: Το aqua aerobic όπως επίσης η υδρογυμναστική εγκύων, που απευθύνεται στις μέλλουσες μανούλες, αποτελούν δύο από τις πιο αγαπημένες συνήθειες των επισκεπτών της πισίνας μας. Ακόμα, οι ενήλικες που επισκέπτονται την πισίνα μας μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα κολύμβησης για αρχάριους ή προχωρημένους ή να συμμετάσχουν στο τμήμα ελεύθερης κολύμβησης.

Επιπλέον, στο χώρο του κολυμβητηρίου λειτουργούν τμήματα βρεφικού μασάζ, καθώς και ολιγομελή μαθήματα pilates.

Το κολυμβητήριο Λαμπίρη μεριμνά για την ασφάλεια των κολυμβητών, δίνοντας έμφαση στην απολύμανση του νερού, ιδιαίτερα για την πισίνα όπου κολυμπούν τα παιδιά. Η απολύμανση του νερού με όζον είναι ένα από τα στοιχεία που κάνει το κολυμβητήριο Λαμπίρη ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά κολυμβητήρια της Αττικής.

Το κλειστό κολυμβητήριο Λαμπίρη βρίσκεται στην οδό Ιλισσου 111 στο Μοσχάτο. 

 

 

 

Δείτε επίσης...