Καλώς Ορίσατε στο ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποτροφιες

Τα ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη προσφέρουν έξι (6) υποτροφίες φοίτησης για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

Οι υποτροφίες που προσφέρουμε, στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών μας, διαμορφώνονται ως εξής: 

- Μια (1) υποτροφία για τη φοίτηση  Α’ Γυμνασίου και μια (1) για τη φοίτηση Α’ ΛυκείουΟι υποτροφίες θα είναι πλήρεις (δίδακτρα και μεταφορικά).

- Δύο (2) υποτροφίες για τη φοίτηση Α’ Γυμνασίου και δύο (2) για τη φοίτηση Α’ Λυκείου, οι οποίες θα καλύπτουν το 50% του κόστους των σπουδών.

Εξετάσεις για τις υποτροφίες

Η επιλογή των υποτρόφων θα γίνει ύστερα από γραπτές εξετάσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 17 Μαΐου, ημέρα Σάββατο και ώρα 9 π.μ. στο κτιριακό συγκρότημα του Γυμνασίου-Λυκείου των «Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη».
Διεύθυνση: Μεταμορφώσεως 155 και Ιλισσού, Μοσχάτο.

Στις εξετάσεις αυτές έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων.

'Υλη εξετάσεων

Οι υποψήφιοι υπότροφοι του Γυμνασίου θα εξετασθούν στην ύλη των Ελληνικών και των Μαθηματικών της Στ’ Δημοτικού, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας.
Οι υποψήφιοι για την υποτροφία του Λυκείου θα εξεταστούν στη Νεοελληνική Γραμματεία και στα Μαθηματικά που έχουν διδαχθεί στη Γ’ γυμνασίου.

Τα γραπτά θα βαθμολογούνται με άριστα τις 100 μονάδες και βάση τις 50 μονάδες. 
Όσοι από τους υποψηφίους συγκεντρώσουν βαθμολογία άνω των 50 μονάδων θα έχουν έκπτωση 10% επί των διδάκτρων του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015.

Προθεσμία: Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στα γραφεία της γραμματείας του Δημοτικού και του Γυμνασίου μας μέχρι τη Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014.

Όσοι γονείς επιθυμείτε να γνωρίσετε τα Εκπαιδευτήριά μας πριν τις εξετάσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο του Γυμνασίου μας, για να ενημερωθείτε και να ορίσετε συνάντηση (κα Ταβλαδάκη Ιωάννα- 210 9480530-1).