Καλώς Ορίσατε στο ΩΔΕΙΟ

Το Ωδειο Λαμπιρη

Το Ωδείο Λαμπίρη έχει ως στόχο την καλλιέργεια της μουσικής παιδείας και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Το υψηλό επίπεδο μουσικών σπουδών που απευθύνονται τόσο σε παιδιά όσο σε ενήλικες σε συνδυασμό με το πάθος των δασκάλων μας για τη μουσική, ξεχωρίζουν το ωδείο μας ως ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά ωδεία στην Αθήνα.

Το εύρος των μουσικών σπουδών είναι μεγάλο: οι σπουδαστές του ωδείου μας μπορούν να διδαχθούν κλασική, σύγχρονη, παραδοσιακή ή βυζαντινή μουσική. Για κάθε είδος μουσικής παραδίδονται τα αντίστοιχα μαθήματα μουσικών οργάνων, όπως ενδεικτικά μαθήματα πιάνου και κιθάρας, που υποστηρίζονται από θεωρητικά μαθήματα. Διαθέτουμε, επίσης, ειδικά μεταπτυχιακά τμήματα για ενήλικες.

Στο Ωδείο Λαμπίρη προσφέρονται επίσης μαθήματα φωνητικής για εκείνους που απολαμβάνουν να τραγουδούν. Με την καθοδήγηση των εξαιρετικών μας δασκάλων, οι σπουδαστές μαθαίνουν σύγχρονο ή κλασικό τραγούδι, εξελίσσοντας το ταλέντο τους.

Ξεχωριστή θέση στον χώρο του μουσικού πολιτισμού που έχουμε δημιουργήσει έχουν τα παιδιά. Με ειδικό τμήμα προσχολικής μουσικής αγωγής, ξεχωριστό παιδικό τμήμα και παιδική χορωδία, το Ωδείο Λαμπίρη έχει ως στόχο να μυήσει τα παιδιά στο μαγευτικό κόσμο της μουσικής.

Οι εξειδικευμένοι δάσκαλοί μας κατέχουν μια λαμπρή παρουσία στο χώρο της μουσικής.

Τα πτυχία και το ωδείο μας είναι αναγνωρισμένα από το ελληνικό κράτος.

Οι εγκαταστάσεις του Ωδείου Λαμπίρη είναι σύγχρονες, με πλήρως εξοπλισμένες λειτουργικές αίθουσες, για να μπορούν οι λάτρεις της μουσικής να εξασκούν το ταλέντο και τη φαντασία τους.

Το Ωδείο Λαμπίρη στεγάζεται στο κτίριο του Γυμνασίου-Λυκείου Λαμπίρη στα νότια προάστια, στην οδό Ιλισσού 111 & Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο.

Δείτε επίσης...