Καλώς Ορίσατε στο SUMMER CAMP

Προγραμμα Θερινης Απασχολησης

Το θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας που διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη αφορά παιδιά 6 έως 12 ετών. Με ένα πλήθος προσεκτικά σχεδιασμένων δραστηριοτήτων από τους παιδαγωγούς μας με βάση τις ανάγκες κάθε ηλικίας, το Summer Camp που διαρκεί 1 έως 5 εβδομάδες έχει ως στόχο την ψυχαγωγία, τη σωματική, πνευματική και αισθητική καλλιέργεια του παιδιού.

Οι δραστηριότητες χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες: Οι αθλητικές συμπεριλαμβάνουν το μπάσκετ, το βόλεϋ, το ποδόσφαιρο, την κολύμβηση, το tang soo do, το σκάκι. Οι εξειδικευμένοι προπονητές μας καθοδηγούν τα παιδιά, ώστε να μάθουν να λειτουργούν σε ομάδες, υπακούοντας σε κοινούς κανονισμούς. Η ενασχόληση με καλλιτεχνικές ενέργειες, όπως ο χορός, η μουσική και το θέατρο εξυψώνουν το πνεύμα, ενώ παράλληλα καλλιεργούν την ψυχή των παιδιών, ευαισθητοποιώντας τα. Επιπλέον, το θερινό πρόγραμμα των εκπαιδευτηρίων μας στοχεύει επίσης στην ακαδημαϊκή πρόοδο των παιδιών: με διασκεδαστική μορφή παιχνιδιού, τα παιδιά μαθαίνουν Αγγλικά όπως επίσης πώς να χειρίζονται τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Χωρίς να κουράζονται, αλλά απολαμβάνοντας τη δραστηριότητα, αποκτούν δύο από τα σημαντικότερα γνωστικά εφόδια της σύγχρονης εποχής.

Το Summer Camp, βέβαια, στοχεύει εξίσου στην αναψυχή των παιδιών: με ένα σωρό εικαστικές δραστηριότητες, παιχνίδια και επιτραπέζια τα μικρά παιδιά ψυχαγωγούνται, απολαμβάνοντας το καλοκαίρι με τους φίλους τους.

Η σίτιση κατά τη διάρκεια του θερινού προγράμματος των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη είναι δωρεάν, ενώ η μεταφορά γίνεται με τα σχολικά λεωφορεία χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.

Θέλω να μάθω περισσότερα για τις προσφορές του προγράμματος θερινής απασχόλησης των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη.

Δείτε επίσης...