Το ιδιωτικό Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη προετοιμάζει κατάλληλα τους μαθητές για την ομαλή ένταξή τους στην ενήλικη κοινωνία, όπως επίσης για την “πρόκληση” των Πανελλαδικών εξετάσεων. Οι μαθητές μας θωρακίζονται με όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να εξέλθουν από την τελευταία σχολική βαθμίδα με ολοκληρωμένη, μεστή προσωπικότητα και γνώση που θα τους βοηθήσει στη μετέπειτα ζωή τους.

Περισσότερα...

Το Γυμνάσιο των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη εισάγει τους μαθητές στη “λογική” της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εξοικειώνοντάς τους με το νέο περιβάλλον και απαιτήσεις. Με την καθοδήγηση των άρτια καταρτισμένων, έμπειρων εκπαιδευτικών μας η μετάβαση από την παιδική ηλικία του δημοτικού στην εφηβική του γυμνασίου γίνεται ομαλά για τους μαθητές.

Περισσότερα...

Στόχος μας στο Δημοτικό σχολείο των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη είναι να βοηθήσουμε στην ομαλή εισαγωγή του μαθητή στο παιδαγωγικό σύστημα. Η σμίλευση του χαρακτήρα του σε συνδυασμό με την απόκτηση γερών γνωστικών βάσεων, έτσι ώστε να προχωρήσει ομαλά στις επόμενες σχολικές βαθμίδες, είναι νευραλγικής σημασίας για εμάς.

Περισσότερα...

Ο ιδιωτικός βρεφονηπιακός σταθμός των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη αναλαμβάνει να προετοιμάσει τα νήπια για την είσοδό τους στον κόσμο της μάθησης μέσα από το πρόγραμμα προσχολικής αγωγής.

Περισσότερα...

Τα “Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη” πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ένα από τα πρώτα ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα του Μοσχάτου, ιδρύθηκαν το Σεπτέμβριο του 1963 από την εκπαιδευτικό κυρία Μαρία Λαμπίρη. Με πρωτοποριακές παιδαγωγικές μεθόδους, εμπνευσμένες από τη Μαρία Μοντεσσόρι και γνώμονα λειτουργίας την αγάπη προς τα παιδιά, τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη έγιναν γρήγορα γνωστά για την παρεχόμενη ποιότητα σπουδών, με αποτέλεσμα ολοένα περισσότεροι γονείς να τους εμπιστεύονται τη μόρφωση των παιδιών τους.

Περισσότερα...

Δείτε επίσης...