Καλώς Ορίσατε στο ΣΧΟΛΕΙΟ

Βρεφονηπιακος Σταθμος

Ο ιδιωτικός βρεφονηπιακός σταθμός των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη αναλαμβάνει να προετοιμάσει τα νήπια για την είσοδό τους στον κόσμο της μάθησης μέσα από το πρόγραμμα προσχολικής αγωγής.

Με γνώμονα τις ξεχωριστές ανάγκες ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, έχουμε διακρίνει πέντε τμήματα: το βρεφικό, τον μεταβρεφικό, τον παιδικό σταθμό, το προνήπιο και το νηπιαγωγείο. Όλα τα τμήματα λειτουργούν σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τα μωρά που περιβάλλονται από την αμέριστη αγάπη των παιδαγωγών μας.

Εκτός από την κάλυψη των βασικών τους αναγκών, όπως η σίτιση, τα μωρά αναπτύσσουν με το παιχνίδι και το τραγούδι την ικανότητά τους να εκφράζονται, ενώ κοινωνοικοποιούνται. Η εξοικείωσή τους αυτή με το περιβάλλον της ομάδας κάνει ομαλότερη τη μετέπειτα μετάβασή τους στη σχολική βαθμίδα του δημοτικού. Σιγά σιγά, τα παιδάκια ανεξαρτητοποιούνται, μαθαίνουν να αυτοεξυπηρετούνται, φτάνοντας στο τελευταίο στάδιο του Νηπιαγωγείου όπου βρίσκονται πια σε ένα καλό στάδιο νοητικής και συναισθηματικής ανάπτυξης.

Η εξέλιξη που γνωρίζουν τα μωρά παρακολουθώντας το πρόγραμμα προσχολικής αγωγής του ιδιωτικού βρεφονηπιακού σταθμού Λαμπίρη έρχεται διασκεδαστικά, μέσα από ένα σωρό δραστηριότητες: η επαφή με την παιδική λογοτεχνία, τη μουσική, το χορό, το θεατρικό παιχνίδι τα βοηθά να μάθουν να εκφράζονται, ενώ η φυσική αγωγή σε συνδυασμό με την κολύμβηση βοηθούν στη σωματική τους ανάπτυξη. Επιπλέον, τα παιδιά αποκτούν την πρώτη τους επαφή με τα αγγλικά και τους υπολογιστές, υπό τη μορφή παιχνιδιού.

Το ασφαλές περιβάλλον, η αγάπη και η φροντίδα που λαμβάνουν τα παιδάκια από τους παιδαγωγούς μας αποτελούν έναν από τους λόγους που ο βρεφονηπιακός σταθμός των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη ξεχωρίζει ως ένας από τους καλύτερους στην Αθήνα.

Οι κτιριακές μας εγκαταστάσεις διαχωρίζονται ως εξής:

- Βρεφονηπιακός & Παιδικός Σταθμός-Νηπιαγωγείο στο Ν. Φάληρο (οδός Σμολένσκυ & Ελευθερίου Βενιζέλου)

- Παιδικός Σταθμός –Νηπιαγωγείο στο Μοσχάτο (οδός Κοραή 77 &Ταξιαρχών).Δείτε επίσης...