Καλώς Ορίσατε στο ΣΧΟΛΕΙΟ

Δημοτικο

Στόχος μας στο Δημοτικό σχολείο των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη είναι να βοηθήσουμε στην ομαλή εισαγωγή του μαθητή στο παιδαγωγικό σύστημα. Η σμίλευση του χαρακτήρα του σε συνδυασμό με την απόκτηση γερών γνωστικών βάσεων, έτσι ώστε να προχωρήσει ομαλά στις επόμενες σχολικές βαθμίδες, είναι νευραλγικής σημασίας για εμάς.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του δημοτικού μας δίνει έμφαση στην καλλιέργεια μίας ολοκληρωμένης προσωπικότητας, μέσω της πνευματικής, αισθητικής και σωματικής ανάπτυξης. Με την καθοδήγηση των έμπειρων, άριστα εκπαιδευμένων παιδαγωγών μας, οι μικροί μας μαθητές οικοδομούν τα θεμέλια της σχολικής τους πορείας, αναπτύσσοντας τον προφορικό και γραπτό λόγο ταυτόχρονα. Επιπλέον, διευρύνουν το πεδίο δεξιοτήτων τους, μέσω της εκμάθησης ξένων γλωσσών – για τις οποίες επιπλέον λαμβάνουν τις πρώτες τους πιστοποιήσεις πριν το τέλος του δημοτικού. Παράλληλα, εξοικειώνονται με το χειρισμό των ηλεκτρονικών υπολογιστών μέσω της καινοτόμας εκπαιδευτικής προσέγγισης “Project based learning” των Technokids και του διαδραστικού πίνακα αφής που χρησιμοποιείται στα μαθήματα.

Ωστόσο, επειδή η πολύπλευρη ανάπτυξη είναι οδηγός για την σμίλευση μίας μεστής προσωπικότητας, δίνουμε βαρύνουσα σημασία στην αισθητική αγωγή. Οι επισκέψεις σε μουσεία φέρνουν τα παιδιά σε επαφή με την τέχνη, καλλιεργώντας την αγάπη τους για τη λαϊκή παράδοση. Η επαφή τους με την τέχνη γίνεται επίσης μέσω της ενασχόλησής τους με διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Ακόμα, η σωστή ανάπτυξη του σώματος σε συνδυασμό με την υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών είναι πολύ σημαντική, ιδιαίτερα σε μικρές ηλικίες. Για το λόγο αυτό, εντάσσουμε στο πρόγραμμά μας τη φυσική αγωγή, μέσω της ενασχόλησης διάφορων αθλημάτων όπως το tang soo do, όπως επίσης μέσω της κολύμβησης. Τα Εκπαιδευτήριά μας φημίζονται, άλλωστε, για το υπερσύγχρονο, κλειστό τους κολυμβητήριο.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης υγιεινών συνηθειών των παιδιών, το Δημοτικό μας παρέχει πρόγραμμα υγιεινής διατροφής με προσεγμένα υλικά για τη σωστή τους ανάπτυξη.

Επιπλέον, παρέχουμε μετακίνηση από και προς το σημείο που ορίζουν οι γονείς. Η μετακίνηση γίνεται με καινούρια, υπερσύγχρονα λεωφορεία, πάντα με τη συνοδεία εξειδικευμένου προσωπικού του σχολείου μας, έτσι ώστε η ασφάλεια των παιδιών σας να είναι εγγυημένη.

Το ιδιωτικό δημοτικό σχολείο των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη λειτουργεί στις υπερσύγχρονες, ασφαλείς εγκαταστάσεις μας στα νότια προάστια, στο Μοσχάτο, στην οδό Κοραή 77 & Ταξιαρχών.Δείτε επίσης...