Καλώς Ορίσατε στο ΣΧΟΛΕΙΟ

Λυκειο

Το ιδιωτικό Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη προετοιμάζει κατάλληλα τους μαθητές για την ομαλή ένταξή τους στην ενήλικη κοινωνία, όπως επίσης για την “πρόκληση” των Πανελλαδικών εξετάσεων. Οι μαθητές μας θωρακίζονται με όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να εξέλθουν από την τελευταία σχολική βαθμίδα με ολοκληρωμένη, μεστή προσωπικότητα και γνώση που θα τους βοηθήσει στη μετέπειτα ζωή τους.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε αυτή τη σχολική βαθμίδα δίνει βαρύτητα στην κατάλληλη προετοιμασία των μαθητών, για να επιτύχουν τους μετασχολικούς στόχους τους. Για το λόγο αυτό, εκτός από την αρωγή από τους άρτια καταρτισμένους καθηγητές του σχολείου μας σε συνδυασμό με την παροχή πλούσιου υποστηρικτικού υλικού, το Λύκειό μας προσφέρει φροντιστηριακού τύπου ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας, για να αφομοιώνεται εις βάθος η ύλη.

Η βοήθεια, όμως, που προσφέρει το σχολείο μας σχετικά με την πορεία των μαθητών μας μετά το τέλος του σχολείου δε σταματά εκεί: κατά την τελευταία σχολική βαθμίδα (Γυμνάσιο-Λύκειο) προσφέρεται ουσιαστική συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού από ειδικευμένους ψυχολόγους-συμβούλους.

Επιπλέον, συνεχίζεται από τις προηγούμενες βαθμίδες η εκμάθηση των ξένων γλωσσών και των υπολογιστών: μάλιστα, στο στάδιο αυτό οι μαθητές μας μπορούν να λάβουν την πιστοποίηση Microsoft Office Specialist από το σχολείο μας.

Το σχολείο μας θα προσφέρει σύντομα και τη δυνατότητα απόκτησης του Διεθνούς Απολυτηρίου International Baccalaureat (IB), ακολουθώντας τις σύγχρονες εκπαιδευτικές εξελίξεις.

Εντούτοις, στο ιδιωτικό Λύκειο των εκπαιδευτηρίων μας οι αυξημένες απαιτήσεις των τελευταίων τάξεων του σχολείου δεν αποκλείουν τις επιπρόσθετες δραστηριότητες. Οι μαθητές έχουν ανάγκη από χαλάρωση και δημουργική εκτόνωση. Για το λόγο αυτό, διαθέτουμε τις κατάλληλες εγκαταστάσεις, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να αθλούνται με δραστηριότητες όπως ενδεικτικά το μπάσκετ και η κολύμβηση, να ασχολούνται με τη μουσική, το θέατρο, ανεβάζοντας μάλιστα μουσικοθεατρικές παραστάσεις, όπως επίσης να οξύνουν το πνεύματος μέσω των μαθημάτων σκακιού. Εκτός από την-πολύτιμη γι'αυτούς, χαλάρωση, οι δραστηριότητες αυτές τους προσφέρουν εφόδια όπως η συνεργατικότητα, η αισθητική καλλιέργεια και η ανάπτυξη της συγκέντρωσης αντίστοιχα.

Το Λύκειο των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη βρίσκεται στα νότια προάστια της Αθήνας, στην οδό Μεταμορφώσεως 155 & Ιλισού στο Μοσχάτο.

 Δείτε επίσης...